5 tips voor het aanbrengen van mascara

category graphic 2 Tip1: Mascara breng je aan in een zig zag beweging. Je houdt daartoe het borsteltje parallel aan de wimperlijn en beweegt het borsteltje over de lengte van je wimpers richting de punten.

Tip2: Een paar keer knipperen met je ogen helpt
Je kunt de zig-zag beweging kracht bijzetten door tijdens het aanbrengen van de mascara met je ogen te knipperen. Doe ze langzaam dicht en weer open. De mascara verdeelt zich goed over de wimpers.

Tip 3: Trek het ooglid lichtjes ophoog om beter bij de wimpers te komen.
Om beter bij je wimpers te komen, kun je het ooglid lichtjes omhoog trekken en er tegelijkertijd een heel lichte druk vlakbij de wimperlijn op uitoefenen. Je wimpers springen nu omhoog en je kunt de puntjes van de wimperhaartjes goed zwart maken. Druk echter niet te hard op je oog!

Tip 4: Gebruik het puntje van de mascaraborsteltje om de wimpers te scheiden.
Het puntje van je mascaraborsteltje is ideaal om de wimpers te scheiden. Haal het puntje verticaal door je wimpers, van de wimperlijn naar de puntjes. Doe dat over de hele lengte van je wimperlijn zodat je alle wimperhaartjes te pakken hebt.

Tip 5: Grote of langgerekte ogen maken
Wil je je blik openen en je ogen groter laten lijken, breng dan vooral veel mascara op je wimpers op het midden van de wimperlijn aan. Wil je je ogen langer maken, concentreer je dan vooral op de wimpers in de buitenste ooghoeken.

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

captcha  

Om de nieuwsbrief te kunnen lezen, dient u eerst in te loggen

Naar de nieuwsbrief

Top 5

Best verkochte producten van de afgelopen maand:

1. Foundation

2. Lip Sticks nieuwe kleuren 

3. Fluid Foundation 

4. Eye Liner Zwart 

5. Kabuki kwast groot